Animationsvideo, kom ud med dit budskab

Kommunikation i en travl verden

Verden og hverdagen bliver mere og mere travl. Samtaler bliver forkortet til tekstbeskeder, der bliver forkortet til snaps og små video. Så hvordan kommer man ud med et budskab i en verden der næsten har for travlt til at stoppe op og lytte efter. Det handler om at finde en kommunikationsform der er simpel, og som hurtigt kan fortælle budskabet. En af tiden bedste løsninger er animationsvideo og videoproduktion, onekeystory.com/da .

Det simple udseende man får med en animationsvideo passer godt ind i den travle hverdag, man skal ikke forholde sig til alle mulige ligegyldige informationer, som hvem er personer i video, hvad for noget tøj har de på og så videre. Nej, en animationsvideo kan give en meget og relevant information, på meget kort tid.

Det er både det visuelle, selve filmen, så er der også det auditive, som er den stemme der er ind over billedet. Derudover kan der også være brugt underlægningsmusik til at understrege den stemning som animationsvideoen gerne skulle efterlade hos tilskueren. Yderligere er det sådan, at jo sanser og følelser der er aktive under en oplevelse, des bedre husker vi indholdet af oplevelsen.

Er det et DIY projekt?

At lave en animationsvideo kan være et større projekt. Derfor anbefales det kraftigt at kontakte nogen, onekeystory.com/da, der har god erfaring med videoproduktion, hvis man skal have lavet animationsvideo. Det du så skal levere er budskabet, så står de for, sammen med dig at finde ud af hvordan det bedst kan blive præsenteret.

Her kommer lidt gode råd og retningslinjer der kan være gode at have i tankerne når der skal produceres en animationsvideo.
– Gør det kort og præcist. Videoen skal gerne være mellem 1 og 2 minutter.
– Kan det siges bedre med billeder end med ord? Overvej om det er nok at der bliver vist som en situation i filmen, og lad speaket være supplerende til billedet, i stedet for at speaket siger det der sker på billedet.
– Brug underlægningsmusik til at fange stemningen i filmen.