Arbejdsmiljøuddannelsen

Hvis man har en virksomhed bestående af ti eller mere medarbejder er det et krav at man har en arbejdsmiljøuddannelse. Det er meget vigtigt af mange forskellige årsager at der er en god arbejdsmiljø, både for alle dine medarbejder, men det hjælper også med produktiviteten i din virksomhed. Hvis du skal tage et kursus i arbejdsmiljø kan du få det igennem . Deres kursus tager udgangspunkt i dialog, spil, gruppe-opgaver, film og korte oplæg, hvor de derigennem giver konkret viden omkring arbejdsmiljø. Deltagere får værktøjer til at arbejde systematisk med arbejdsmiljøet på deres egen virksomheder. Fordi der er så mange der kommer fra forskellige brancher og virksomheder, får man en meget spændende dailog på tværs. Det er også en vigtig del af kurserne, da det er vigtigt at give undervisning ud fra de enkelte detalgers erfaring og tage udgangspunkt ud fra dette.

Kursus i arbejdsmiljø

Det er meget vigtigt at deltage i en arbejdsmiljøkursus, da den giver dig den viden du har brug for for at kunne arbejde med arbejdsmiljø på din arbejdsplads. Den fortæller dig om de pligter og ansvar du har som arbejdsgiver, som du skal have overblik over. Kursus i arbejdsmiljø tager ikke særlig lang tid, det tager 22 timer, hvor den bliver afviklet på tre dage. Hvis du skal på arbejdsmiljøkursus kan du tilmelde dig Arbejdsmiljøkursus her.

Psykisk arbejdsmiljø

En god psykisk arbejdsmiljø betyder at dine medarbejder trives og det er med til at give færre sygedage, øger motivation og produktivitet. Det står på lige fod med den fysiske arbejdsmiljølov, og er en vigtig del som skal indarbejdes i APV’en. Det er med til at forebygge stress, vold og andre risikofaktorer. Du kan læse mere om det på deres hjemmeside, hvor de beskriver det mere i dybden. Hvis du ikke har været på arbejdsmiljøkursus kan du tilmelde dig på deres hjemmeside.