Beskyt jeres servere og andet udstyr

Det er vigtigt at man har et godt og effektivt UPS-Anlæg af flere årsager. De fleste tænker måske at strømforsyningen herhjemme er så god og stabil at der aldrig sker noget, men det er desværre ikke rigtigt. Faktisk så sker der store udsving i strømforsyningen hver eneste dag, og ofte kommer der pludselige strømstød hvor spændingen pludselig kan svinge voldsomt. Her gør et UPS anlæg det at det opsuger disse udsvingninger og sikrer at der kommer en jævn og stabil spænding til det udstyr der er koblet på ens UPS-Anlæg og dermed skånes det mere sårbare udstyr som servere og den slags for den belastning der ellers kunne ødelægge dem.

Men den primære årsag til at man skal have et UPS-Anlæg er selvfølgelig at det er en ekstremt vigtig og helt uundværlig del af ethvert nødstrømsanlæg, som selvfølgelig også består af Generatorer og tankanlæg og mange andre elementer. Der er flere grunde til at man skal have et nødstrømsanlæg i sin virksomhed, men de færreste virksomheder har råd til at ligge stille i halve eller hele dage, bare fordi strømmen forsvinder, og det gør den altså engang i mellem, også i Danmark. Der er jo hele tiden entreprenører der er i gang med at arbejde rundt omkring alle steder, og det sker jævnligt at de får gravet et kabel over et eller andet sted og så går det jo galt.

Et ordentligt nødstrømsanlæg er designet så det består af af et ups anlæg der holder de sårbare maskiner i live i de første sekunder og minutter efter at strømmen udefra forsvinder, og så skal der være et par generatorer der automatisk starter op for at producere den strøm som man skal bruge for at drive virksomhedens funktioner. Det er vigtigt at anlægget er designet så der er redundans på alle de kritiske steder og så man løbende kan servicere og reparere på det, uden at man er nødt til at slukke alting ned.