Blackjack er et spil man kan vinde i

Der er mange hasardspil der er baseret på rent held og tilfældigheder, herunder er der roulette og flere andre hvor man som spiller faktisk ikke har nogen reel mulighed for at påvirke spillet eller ens vinderchancer. Men i lige præcis blackjack har man som spiller temmelig god mulighed for at være egentlig deltager i spillet i stedet for bare at være en mere eller mindre passiv tilskuer. Men selv om man kan påvirke spillet så er det faktisk et ret enkelt spil at spille da reglerne i blackjack er forholdsvis enkle.

Der er for eksempel altid kun en spiller ad gangen, og man spiller mod en dealer, eller bankør som det også kaldes. Der kan sagtens sidde flere spillere ved bordet samtidig, men man spiller aldrig mod hinanden, men skiftes til at spille mod dealeren. black jack foregår på den måde at dealeren giver både spilleren og sig selv et kort hver med billedsiden opad, herefter det er op til spilleren at beslutte om man vil have et yderligere kort. Formålet med at få flere kort er at man skal lande så tæt på enogtyve som muligt, men UDEN at komme over enogtyve, for hvis man gør det har man tabt sin indsats. Når spilleren beslutter at han ikke vil have flere kort, er det dealerens tur til at vende kort til sig selv for at komme nærmere på enogtyve end spilleren. Hvis det lykkes er indsatsen også tabt. Hvis man rammer præcis enogtyve har har man fået en black jack som også er spillets navn.

Blackjack og online blackjack spilles efter fuldstændig samme regler og derfor kan man enten spille online blackjack bare fordi det i sig selv er et sjovt spil, eller man kan vælge at spille online black jack for at blive fortrolig med spillets regler og rytmik, og man kan teste forskellige spillestrategier inden man pludselig fanges af stemningen i et kasino. Der er flere steder på nettet hvor man kan spille online black jack. Men spil black jack her hvis du vil være på et seriøst og godkendt spillesite,