Bliv inspireret i alle livets aspekter

Skal der ske noget nyt?

Er tingene gået i stå, tiden går og går og der sker ikke nogen udvikling – så kan det være tid til forandring. NLP er et kommunikationsværktøj, der giver redskaber og indsigt i tankernes verden. NLP prøver at definere, hvordan tanker og følelser samarbejder og hvordan man som enkelt person eller større gruppe kan ændre på disse sammenhænge. Få indformation og vejledning på siden her.

NLP til virksomheder

NLP kan primært bruges til at uddanne og udvikle enkeltpersoner, men ved at give en sådan uddannelse til nøglemedarbejdere i en virksom, kan det resultere i en kæmpe organisationsudvikling. I en virksomhed er det ofte nogle specielle strukturer eller rutiner, der skal ændres, hvis man ønsker udvikling. Med NLP kan en eller flere medarbejdere sætte fokus på de områder, hvor der trænger til fornyelse. NLP til virksomheder kan styrke de ansattes kompetencer, og derved opnår virksomheden effektivisering og bedre resultater. En leder er den, man ser op til, og derfor kan lederudvikling være en god investering, hvis man ønsker udvikling i virksomheden.

Succesoplevelser

NLP beskriver nogle metoder, der kan hjælpe med at opnå succes. At få succes handler ikke nødvendigvis om at få en uddannelse, et godt job og tjene gode penge. Små succesoplevelser i hverdagen giver hurtigt store glæder og forandringer i hverdagen. På det personlige plan kan succeser skabes ved at nedbryde dårlige vaner, få bedre viljestyrke, hvordan man styrer sit humør osv. NLP til virksomheder kan give succeser, fordi uddannelsen kan give medarbejderne et større fokus, evne til at læse andre mennesker, metoder til at løse hhv. interne og eksterne konflikter, lære hurtigt og udvikle og skabe dynamik i en gruppe. Alle disse personlige kompetencer bliver pludselig relevante for alle omkring en, hvordan man lærer at bryde mønstre og skabe nye.