Din gamle bil er mange penge værd

Alle biler dør en dag

Desværre så kommer der et tidspunkt hvor alle brugte biler skal kasseres, medmindre man er så heldig at ens bil er en klassiker som Ferrari eller en gammeldags folkevogn. Men heldigvis så er de tider forbi hvor man skulle betale for at komme af med sin udtjente bil, i dag har man tvært imod mulighed for at tjene en rigtig pæn skilling i form af en Skrotpræmie når man skal af med Brugte biler.

Fra skrothandler til autoophugger

I gamle dage afleverede man sin bil hos en skrothandler der stillede bilen i en bunke med andre skrotbiler, indtil han havde solgt de bedste dele fra den, hvorefter den blev knust og smeltet om til noget andet. Men i dag er autoophuggere langt mere professionelle og de fleste af dem arbejder sammen om at udnytte mest muligt af de brugte biler, således at der genbruges så meget som muligt fra dem. Ligeledes er kravene til autoophuggere skærpet betydeligt igennem de sidste mange år, hvilket betyder at bilerne tømmes for alle væsker og skadelige ting som asbest og lignende. Og dermed kan du ikke bare glæde dig over den kontante skrotpræmie du får, men også over at du gør noget godt for miljøet.

Hvad skal du gøre?

Hvis du har gamle Skrotbiler som ikke længere kan anvendes bør du kontakte og meget gerne på kontakt os, så kontakter de dig og fortæller hvad du kan forvente at få for præcis din gamle bil. De henter bilen på et aftalt tidspunkt, (dette er i øvrigt en kæmpe fordel hvis din bil ikke længere kan køre) og de sørger også for alt papirarbejdet så bilen bliver afmeldt ved motorregistret og hos forsikringsselskabet. De penge du har tilgode begge steder går herefter automatisk ind på din nem konto, så det eneste du skal gøre er altså at kontakte så klarer de alt andet så du og andre kommer af med jeres skrotbiler. Nemmere bliver det ikke!