E-cigaret med power


E-Cigaret er det nye innovative svar på de gamle skadelige cigaretter. Den elektroniske cigaret er et rigtig godt alternativ, og de bruges i dag af millioner verden over. E-cigaretten er skabt til at ligne din rygeoplevelse ved de skadelige cigaretter, men en meget sundere løsning. I en cigaret er der over 4.000 kemiske stoffer, heraf flere giftige og kræftfremkaldende, og disse findes ikke i elektroniske cigaretter.


E-cigaretten udskiller ikke røg, men i stedet harmløs damp. Man kan selv vælge om man vil ryge e-væske med nikotin eller om man bare vil nyde sin e-cigaret med en af de mange forskellige smagsvarianter.

Er du også en af dem der har kvittet tobakken og gået over til et sundere liv med damp? Så skulle du prøve at kigge på Wismec.

Nytænkende og modig

Wismec er en amerikansk producent af fantastiske og innovative e-cigaretter og tanke, som kan give den ultimative vaping oplevelse til alle der damper e-cigaret. De bliver designet i USA og produceret i Kina. Det gør selvfølgelig at priserne er til at have med at gøre. Derfor kan eclshop tilbyde et udvalg af Wismec til meget fair priser.

Wismec Reuleaux

Wismec Reuleaux Tinker MOD er ??et kraftfuldt TC MOD med dynamisk udseende og ergonomisk design.
Det er supersmart og trendy design, og er virkelig kraftfuldt med sine 3 x 18650 batterier. Med Reuleaux Tinker kan du fyre helt op til en maksimal effekt på 300W. Så er du en kræsen e-cigaret damper, vil du ikke blive skuffet over denne kraftige MOD.

Gode priser og høj kvalitet

Eclshop går op i at tilbyde gode og gennemtestede e-cigaretter og e-væsker af højeste kvalitet. Derudover ønsker de også at kunne tilbyde produkter til konkurrencedygtige priser, så du altid kan være sikker på at få en god pris hos eclshop.