Et billigt og holdbart tag i stål

Et billigt og holdbart tag i stål

Enhver husejer skal løbende holde deres hus vedlige, hvis de vil have gavn af deres hjem i mange år. Dette gælder også, hvis man gerne vil sælge på et tidspunkt. At lægge nyt tag er et af de mange ting, som engang i mellem skal ordnes. Her er det vigtigt at man finder en løsning som er holdbar og som samtidig klæder huset. De fleste vælger tegltag, når der skal lægges nyt tag på huset, men der er faktisk også andre muligheder, som er værd at tage i betragtning.

Decra tag er anderledes end tegltag, da det er lavet som ståltag. Dette betyder, at tagpladerne er bygget op om en stålkerne, som er galvaniseret med aluzink. Derefter bliver disse tagplader belagt slagfast lakering. Denne type tagplade er af en helt anden kvalitet end tagplader, og der er faktisk produktgaranti på hele 30 år. Et decra ståltag vejer meget lidt sammenlignet med traditionelt tegltag, dette gør det faktisk muligt at montere ståltaget direkte på det eksisterende tag, såfremt man ønsker dette. På den måde bliver arbejdet også udført hurtigere og man skal ikke bekymre sig om bortskaffelse af gamle tagplader.

Fordelen for dig ved denne løsning betyder i høj grad også en prisforskel som er til at mærke. Og så behøver man heller ikke at lade sit hjem ligne en byggeplads i ret lang tid, da det kræver mindre “byggerod”. Få tilbud på Decra tag

Prisen er naturligvis ikke den eneste fordel og grund til at du skal vælge et ståltag. Der er også andre faktorer, som er værd at tage i betragtning såsom den lyddæmpende effekt ståltag har. Derudover er der som tidligere nævn 30 års garanti, det er en hurtig og billig løsning til et bedre tag.

Der findes forskellige typer Decra ståltag, derfor kan du også få ståltaget tilpasset husets stil og design. Der er et bredt udvalg af farver og 3 forskellige “design” af ståætagplader.