Få en effektiv webshop

Det kan måske være svært at overskue, hvad man egentlig har brug for, når man vil starte en webshop men en Magento webshop indeholder en hel række funktioner, som er nødvendige for at komme godt i gang. Herunder forhold som at du ikke er begrænset i antallet af varer eller varekategorier du kan tilbyde i din webshop og muligheden for at oprette relaterede varer, som vil blive vist sammen med de produkter, der er lagt i kurven. En Magento webshop giver fuld integration med hjemmeside og dermed bliver det meget let at administrere dine varer, da de altid er ajourførte både i din dynamics nav løsning og på din hjemmeside uanset hvorfra ændringer bliver foretaget. Dette betyder i praksis at lagertallet og prisen med videre på en given vare vil blive tilrettet automatisk på hjemmesiden selvom rettelsen foretages i din dynamics nav, og det gælder naturligvis også den anden vej.

Med Magento får I mulighed for at tune alle de punkter der er vigtige for kundernes oplevelse. For hvis man har dårlig integration med hjemmeside så risikerer man at miste kunder fordi de simpelthen opgiver købet inden handlen er afsluttet, eller man får en masse kunder der kun handler én gang og ikke vender tilbage. Med Magento performance kommer jeres kunder til at opleve at punkter som find varer, læg i indkøbskurv, og selve betalingen af varen kommer til at gå lynhurtigt og gnidningsfrit.

Det behøver altså ikke være så svært

Hvis du kontakter magento webshop Navipartner får du en nøglefærdig Magento webshop der er tilpasset dine ønsker og krav og som passer til din forretning. Samtidig kan Navipartner bistå dig med det løbende arbejde med integration med hjemmeside og ekstra moduler der udvider funktionaliteten og forhåbentlig både kan give jer et mersalg af jeres varer og serviceydelser, og samtidig lette jeres administrative rutiner, så I kan koncentrere jer om at udvikle jeres forretning.