Få en sund og flot hud

Ønsker du at have en unik oplevelse med velvære og forkælelse? Synes du, at din hud har godt af at blive plejet?

Det er vigtigt at man gøre noget ud af sit udseende. Udseende påvirker vores måde at opfatte os selv på. Det vil sige, plejer vi vores udseende, og går op i det, så har man det også godt med sig selv. Det er godt for sjælen, at gøre noget godt for sig selv. Man må gerne forkæle sig selv, og samtidig føle sig smuk.

Hudpleje

Hudpleje er meget vigtigt. Ens hud former ens ansigt, og derfor er det vigtigt, at man har en smuk hud. Men når man bliver lidt ældre, så er man nødt til at få behandlinger, for at vedligeholde huden.

Man kan få ansigtsbehandlinger på en skønhedsklinik. SkinLab er en skønhedsklinik i Fredericia. Hos SkinLab kan man få den bedste ansigtspleje, som er gavnlig for huden. SkinLab har eksisteret siden 2011. Ejeren, Maiken Aabo Larsen, er uddannet sygeplejerske siden 2003, og har bred klinisk erfaring både i medicinsk og kirurgisk sygepleje. Maiken forenede passionen for kosmetologi og sygepleje i 2011. Du kan derfor altid være tryg hos SkinLab, når du får lavet ansigtsbehandlinger. Klinikken er selvfølgelig godkendt af sundhedsstyrelsen.

Services

SkinLab tilbyder følgende services: Botox, , dermapen, biophorapeeling, fedtfrysning, fire and ice, kemisk peeling, mesoeclat peelling, mestoterapi, behandling for pigmentpletter samt strækmærker ? og meget mere.

Man kan få behandlinger til ansigtet, halsen, hænder, kinder, krop, kæbe, læber, mundvige, næse, pande ? ja hele kroppen!

Skønhedsklinikken tilbyder de mange services, så du kan være sikker på at dine ønsker og behov bliver opfyldt. Du kan læse mere om behandlingerne på www.skinlab.dk. Du kan desuden foretage online booking. Hjemmesiden er nem og overskuelig.

Bliv sommerklar med skinLab!