Få løst revisorarbejdet hos professionelle

Få løst revisorarbejdet hos professionelle

Er du en mindre virksomhed, som måske er nyopstartet eller som ikke har overblikket til at bogføre regnskabet, kan du få ekspertise på området fra et erfarent revisionsfirma i Kolding. Du behøver ikke være bosat i byen, du skal sagtens få god service også gennem eksempelvis Skype. Det vigtigste er, at du får hjælp til regnskabet, og du får dermed tid til at fokusere på det, du er bedst til. Nemlig din egen forretning.

Revisionsfirmaet hedder Let revision, og du kan finde dem på www.letrevision.dk. Revisionen i Kolding er ejet af Flemming Fønss, som har mere end 25 års erfaring som revisor, derfor er du også i trygge hænder når du lægger revisionsarbejdet hos ham.

Det smarte ved at få lavet revisionen i Kolding hos Let Revision er i særdeleshed den måde du får lavet arbejdet på. De arbejder sammen med alle større økonomisystemer, og de har derfor kun brug for et log ind til din konto, for at kunne hjælpe dig på vej og arbejde med revision. Priserne hos revisorerne i Kolding er lavet som pakkeløsninger, og du betaler derfor ikke for mere end det du har brug for. Du vælger selv, hvor stor pakken skal være. Finder du ud af at du har brug for mere hjælp, ændrer du bare på pakken til en opgradering. Find mere på

Det koster fra 500kr at få hjælp fra revisionen i Kolding, i denne pakke får du hjælp til kontering og moms 1/2. Ved en større pakke kan du også få assistance i regnskab og indberetning. Kontakt dem for at høre mere om, hvilken pakkeløsning, der passer bedst til dig. Udgifterne på at få det lavet er ikke høje, til gengæld sparer du tid og ressourcer på at få andre professionelle til at arbejde med det.

Du får hjælp alle 7 dage om ugen, du kan få hjælp til både regnskab, bogføring og skatterådgivning.