God afsugning forbedrer også image

God afsugning forbedrer også image

Betydningen af børns helbred er og bør være i højsæde hos mange skoler og private institutioner. Udadtil giver det et godt image på skolerne, at der er fokus på et godt indeklima med ordentlig udsugning. Dette gælder især også for sløjdlokaler, hvor der arbejdes med træ eller indenfor andre anvendelsesområder med lokaler, hvor der arbejdes med andre materialer såsom plastik, papirrester og støv. Det kan være på trykkerier, hvor der er behov for udsugning af papir, papirstøv og strimler.

I disse anvendelsesområder kan der derfor være behov for at installere gode anlæg, som kan klare lette afsugninger af disse materialer, både i industri og på skoler. Man kan blandt andet få spånsugere, som er specielt til træspåner f.eks til sløjdlokalet. Gode leverandører af af anlæg sørger ofte for en høj kvalitet med brandhæmmende materialer, hvor der er god ventilation i maskinen. De kan fås i forskellige størrelser og kapaciteter alt efter behov og rummets kapacitet. Derudover kan man også få anskaffet de rigtige rørkomponenter, som er vigtige i den mest optimale udsugning af spåner.

Spånudsugning er udover sin formidable virkning pået godt indeklima, også god til at holde lokalet rent. Dette er særlig vigtigt for at opretholde et effektivt arbejdsniveau, hvor fokus ligger i udførslen af arbejdsopgaven, frem for rengøringen. Rengøringen klarer spånsugeren for den arbejdende, og man kan derfor fokusere på produktiviteten.

Arbejder man inden for snedker/tømrer industrien er spånsug særligt egnet til denne branche fremfor andre støvsugere, da de er produceret til restmaterialer i træ. De er desuden støjdæmpende, for at undgå unødig larm og støj på arbejdspladsen. Er man i tvivl om hvilke type spånsugning er bedst, kan man få en uforpligtende snak med blandt andet flexair.dk som er dygtige og kompetente leverandører af netop .