IT outsourcing er en god investering

IT outsourcing er en god investering

Få en dygtig leverandør til at styre din it drift og sikre at du hele tiden har en backup af dine virksomhedsdata. Det koster dig ikke mere, tværtimod sparer du tid og ressourcer, som du kan bruge på noget andet.

Online backup

Det er altid en god idé at lave backup, det kan man vidst ikke helt komme udenom. Men der findes forskellige opbevaringsmuligheder. Et af de meget sikre og smarte løsninger er at vælge remote Online backup, hvor der laves backup en gang i døgnet på alle jeres vigtige filer. Alle filer opbevares yderst sikkert i et datacenter, som faktisk ligger i den gamle nationale bank. Backuppen sker altså helt automatisk, og du behøver ikke at gøre noget som helst. Installationen er nemt klaret, en tekniker vil komme ud og installere de software, der skal til for at få det op at køre, og så kan du starte online backup løsningen med det samme.

Cloud storage

Du kan få dine filer langt væk fra usikre harddiske, nedslidte servere og risikable backup muligheder, hvor man ikke er sikker på, at det hele er sikkert gemt. Dette kan man ved at gøre brug af cloud storage, hvor backuppen i princippet ligger på dataserver på et netværk. På den måde skal du ikke være nervøs for at filerne ikke er til at få fat i igen, hvis din bærbar brænder sammen eller andet apparat skulle gå i stykker. Man kan prøve 30 dages gratis cloud storage, hvis man vil se hvordan det fungere. Løsningen er super smart, fordi man kan tilgå filerne fra både bærbar og smartphone med app. Alle filer bliver gemt ét sted, så de kan findes igen uden problem. Og du behøver ikke at skulle finde filerne på én bærbar, men kan komme til filerne fra alle netværksdrevne enheder.

It drift

Vil du gerne kunne koncentrere dig om din forretning, og har du ikke hverken tid eller økonomi til at styre din egen it afdeling, kan du få det hele ved at outsource din it drift til en dygtig samarbejdspartner, som er eksperter på området. Din it drift vil hele tiden være optimal og oppe at køre med de nyeste opdateringer, og du skal ikke bekymre dig om installationer og internetforbindelser.