Kvinder og elektronik

Kvinder og elektronik

Sony Ericsson har lavet en undersøgelse med et chokerende resultat: Det er kvinderne, der driver de seneste trends i gadget-verdenen. Og måske endnu mere overraskende. De bruger flere penge på forbrugerelektronik end på sko.
man tror det er løgn, men i dag er det faktisk kvinder der bruger flere penge elektronik end mændene. chokerede? nej for kvinderne, kommer faktisk mere og mere med, for ikke at sige at kvinderne får mere viden i forhold til mænd.
Førhen i tiden brugte de forskellige producenter sådan noget som pink maling og glimmer for at lokke tøserne til at købe deres gadgets. I dag er de mulighed for at tilpasse produktet med farvevalg og tyndt design.
Undersøgelsen viste også, at kvinderne var længst fremme med hensyn til online video og web TV.

kinesisk inspiration

i 2005 kom haveanlægget, der omkranser Dæmonen, er inspireret af østens beplantning, hvor bambus er en dominerende plante. De smukke stængler og det frodige løv giver en helt speciel stemning.
Omkring Dæmonen vil man finde store røde træ kar, som ligeledes er tilplantet med bambus samt en anden af østens ?vilde? planter, nemlig de stedsegrønne Rhododendron. Alt sammen for at styrke det scenografiske udtryk i området med et grønt og frodigt udtryk. Blev du nysgerrig så kig forbi tivoli i København, og få en uforglemmelig dag, med mange indtryk.