Lyt til livet – hele livet

Kan du høre fuglene synge?

Der er så meget, vi tager for givet, når vi er yngre, og de fleste af os læner os op ad vore sansers fulde brug med en selvfølgelighed. Men 800.000 mennesker i Danmark har en hørenedsættelse og er ovre den grænse, hvor de kan tage en perfekt hørelse for givet. Nogle af disse mennesker er født med en høredefekt, men for de fleste er hørenedsættelsen kommet gradvist. Mange ældre er ikke selv klar over, at deres hørelse ikke længere fungerer optimalt. I dette tilfælde kan det ofte være de pårørende, der opfordrer til en høretest. Hvis man syntes, at fuglene ikke længere synger, at folk altid mumler uforståeligt eller at fjernsynets højtalere ikke længere virker så godt, så er det nok tid til en høretest.

Få en gratis høretest ved Dansk HøreCenter

Det kan være noget af en kamel at sluge, hvis hørelsen begynder at svigte. Det er dog nemmere at overtale sine kære til at få en tid til en høretest på en hørecentral, når den er gratis. Det er også nemmere at få sig selv afsted til en af de mange høreklinikker i Danmark, når høretesten er gratis. Hos Dansk HøreCenter tilbydes gratis høretest landsdækkende, så det er ikke en undskyldning for ikke at komme afsted til en hørebutik.


Få hjælp til at komme videre

Er uheldet ude, og viser den gratis høretest negative resultater, så står Dansk HøreCenter parat til at hjælpe videre. Dansk HøreCenter tilbyder nemlig at udlåne et høreapparat gratis i 30 dage. På denne måder kan den hørehæmmede prøve, om det har en gavnlig effekt at gå med høreapparat.

Favoritten hos Dansk HøreCenter er Beltone høreapparater der består af Trust-modellen og Amaze-modellen. Amaze kan som noget specielt genoplades direkte, hvorimod Trust skal have nye batterier, når de er brugte op. Batterierne kan man som kunde få gratis hos Dansk HøreCenter. Beltone høreapparater kan vælges med en fjernbetjening, hvilket gør det let at indstille det. Hvis man som høreapparatbruger vælger et Beltone høreapparat, så kan der også vælges et Telefon Link, så du kan tale håndfrit med en clips, eller et TV-link, som består af høre apparater med direkte lydkilde fra fjernsyn, musikanlæg eller computer. Vælger man et micro høreapparat er det nemt at have inde i øregangen, så lyden bliver helt tydelig.