nyt og moderne bad

Interglas.dk

Termoruder

Termoruder er ruder der er enten dobbelt eller tredoddelt, det vil sige der sidder to eller tre stykker glas i et vindue.
Termoruder er det man ser, i enten lejligheder eller huse, for at holde bedre på varmen i vinterperioden.

Sugekop

Sugekop bruger man til at, sætte på støre stykker glas. Man sætter enten en sugekop på begge sider og løfter glasset eller man sætter det på den ene side og holder med resten med hånden. Det er en sikker måde at transportere glasset på, når man skal gøre det manuelt.

Spejle

Spejle kan bruges til mange ting, men typisk har man det på badeværelset eller i/på sit klædeskab. Du kan også bruge spejle som en pyntegenstand, ved f.eks. at hænge det op i stuen i stedet for et maleri, det vil gøre så stuen ser mere åben ud og det giver mere luft i rummet.
I dag kan du få spejle i alle mulige former, de kan være sekskantede, aflange, alm. firkantet eller måske trekantet.

En anderledes bruseniche

Der er mange muligheder i dag, for at sætte dit eget præg på dit badeværelse.
Du kan lave en bruseniche af måske store tykke firkantede sten som er gennemsigtigt eller måske noget mere standart alt afhængig af hvordan det hele er indrettet osv.
det er kun din fantasi der sætter grænser.

Smart og Moderne

Har du et badeværelse der er større end normalt, kan du udnytte pladsen ved at lave badet lidt større. Sæt nogle store firkantet bruser op i loftet, hen langs væggen og afskærm med et stort stykke glas (er der plads til det kan man sagtens have to-tre bruser hængende i loftet), det er en moderne måde, at lave en bruser på med masser af plads.
Mulighederne er mange så se hvordan du udnytter pladsen bedst, eller henvend til en ekspert og spørg om råd og vejledning.