Nyt ståltag på huset

Hvis man er nybygger eller skal renovere taget på sit hus, er der flere valgmuligheder indenfor kategorien tagbelægning for eksempel ståltage. Der er flere parametre omkring ståltageStåltag, man skal tage med i sine overvejelser. Man må betragte huset og beslutte, hvilken stil huset er bygget i eller skal bygges i. Et ståltag giver et andet udtryk og har en anden stil end for eksempel et betontag. Som eksempel kan man tænke på et bindingsværkshus, som med et stråtag har en helt speciel stil. Ståltage er imidlertid mere robuste men samtidig dekorative.

Når man har besluttet, at huset skal have et ståltag, er Decra taget en oplagt valgmulighed, et tag som desuden er produceret i Danmark. Disse former for ståltage passer til alle huse og egner sig godt til tidens villahuse og parcelhuse. Decra taget kan fås både i forskellige farver samt former. Det giver tidens huse et nutidigt og smart udseende, hvad enten huset er helt nyt eller skal renoveres.

Ståltagene er robuste

Et Decra tag findes indenfor forskellige prisklasser, desuden skal man huske på at selve monteringen af et Decra tag er prisbesparende. Dette ståltag kan monteres ovenpå det allerede eksisterende tag, hvor man blot kan lægge pladerne ovenpå. På den måde skal man hverken bruge tid eller penge på at bortskaffe det gamle tag. Det er også en fordel med et undertag. Tillige er det nemt at arbejde med den store overflade og tager er derfor hurtigt at lægge på. Decra taget er robust, da det er fremstillet omkring en kerne af stål og galvaniseret Aluzink. Det kan have varierende overfalde, da det kan være belagt med enten keramisk farvet stengranulat eller slagfast pulverlakering. Det tager imod sne og slud, selv det kraftigste regnvejr uden en lyd, da det er fremstillet på en sådan måde.