Økologisk frilandskylling smager bare bedst

Frilandskylling smager bedst!

Køb en hel fersk kylling på køl ? gerne den økologiske af slagsen. De koster mere, men smagsforskellen er til gengæld også prisen værd. Tag indmaden ud af kyllingen, hvis det ikke allerede er gjort. Klip derefter gumpen og overskydende skind af. Snit porer, rødløg og andre rustikke grøntsager i grove tern, og smør dem ind i et tyndt lag olie. Spred grøntsagerne på en bageplade og krydr med salt, peber og evt. andre krydderier efter smag.

Saftig kylling!

Placer kyllingen oven på grøntsagerne. På den måde forbliver kyllingen sprød, også i bunden og samtidig afgives en masse smag til grøntsagerne. Når det er gjort, smøres kyllingen grundigt ind i salt, peber og evt. en smule cayenne peber. Giv den 45 minutter i ovnen, lad den derefter hvile i 5 minutter. Så er der serveret. Velbekomme!