Styrk dine evner som leder med uddannelse

Styrk dine evner som leder med uddannelse

Der kræves rigtig meget af en leder både på det professionelle og personlige plan. Dette kræver naturligvis at man er godt rustet til opgaven. Når man er leder hos en virksomheden eller drømmer om at nå dertil, kan det være en fordel at have kendskab til den nyeste viden inden for både ledelse, innovation og forretningsudvikling så man kommer på forkant med nye strategier til virksomheden.

Hos Nordic Executive Academy får du netop denne mulighed gennem en uddannelse fordelt på tre moduler. Vælger du en toplederuddannelse her, får du skræddersyet en lederuddannelse undervist af de bedste inden for området.

Første modul på lederuddannelsen går ud på at få kendskab til de nyeste redskaber inden for innovation og design thinking. Fordelen er her at man lærer at tænke markedsorienteret om sit produkt og forstå kundernes behov. Næste model har fokus på forretningsmodeller som er med til at skabe og levere værdi for virksomheden. På det sidste model lærer du hvordan du skal implementere de strategier, du har gennemtænkt. Dette kræver en god organisatorisk forståelse og klar kommunikation. Disse områder vil der blive arbejdet meget mere på.

Nordic Executive Academy tilbyder også salgsuddannelse, som uddannelse for ledere. El salgsuddannelse som toplederuddannelse er på Master niveau. Denne uddannelse giver den slagsansvarlige nye værktøjer inden for strategi, ledelse og salg som kan være altafgørende for virksomhedens succes. Man bliver undervist i spændende slagsstrategier og personligt lederskab af eksperter fra forskellige uddannelser. Find mere om

Uddannelser kan tage både herhjemme og i udlandet og foregår over nogle dage. Ved salgs uddannelse for ledere vil forløbet tage to dage inddelt i fire sessioner. Der tages udgangspunkt i forskellige cases når der bliver undervist i de bedste vinderstrategier som kunder vil efterspørge.