Tag en TWI uddannelse

Er du interesseret i at tage en TWI uddannelse så læs med her

En TWI uddannelse betyder bare en “træning inden for industrien”. Hos TWI har de nogle uddannelser fx. TWI uddannelse og de forskellige TWI kurser. Hos TWI har de også skrevet en bog, den handler om hvordan en multinational virksomhed har udviklet et bestemt trænings program, der er bygget over TWI´s uddannelses metoder for at skabe normale arbejdspladser verden over, bogen kan hjælpe dig gemmen kurset, man kan også bare læse bogen istedet for at tage kurset, men det virker slet ikke på samme måde, hos TWI har de nogle meget dygtige “lærer”, alt i alt er det meget smart at holde sig gode venner med sine medarbejdere, da der ikke nogle chefer som vil have alle deres medarbejdere mod dem.

Hos TWI laver de også ledelsesbaseret coaching, det giver leder rigtigt mange værktøjer til at håndtere sine medarbejdere, folk der har fået noget ledelsesbaseret coaching, syntes det har haft en positiv effekt, og de mener også at de har fået mere styr på deres medarbejdere. Man føler sig som en bedre chef, da man tilfredsstiller alle ens medarbejdere og ikke kun en enkelt eller to. Det smarte med ledelsesbaseret coaching er at det ikke er svært at lave en lille smule om, men det kan have en stor effekt på dine medarbejdere.

Hvad er TWI egentligt det er jo ikke kun en uddannelses metode, men en hel virksomhed som tilbyder TWI kurser og uddannelser i hele Scandinavian.

Hos TWI har de et motto som lyder “en business through people virksomhed”. Mange mener at det motto giver meget god mening, da man ikke kan have en virksomhed hvor alle medarbejderne er utilfredse, kigger man på de store virksomheder som Google og Microsoft, kan man nemt se at deres chefer er uddannet efter noget der minder om en TWI uddannelse.