Trådløst kan være løsningen på meget!

Den trådløse hjælper

Det nyeste skud på stammen af trådløse ting, er en trådløs stikkontakt. Og hvordan fungerer det så lige, kunne man være fristet til at spørge. Men det er ganske simpelt, og meget praktisk. Ligesom man kan styre sit TV derhjemme med en trådløs fjernbetjening, på samme kan man nå få en fjernbetjent stikkontakt. På den måde kan man tænde eller slukke for strømmen i en stikkontakt, uden selv at skulle hen til væggen eller om bag ved sofaen for at famle efter den forbistrede stikkontakt der sidder der omme, helt nede ved gulvet. Det er en super smart måde at frigøre sit rum på. Man behøver ikke længere tænke på og bordet, eller den nye sofa kommer til at dække for stikkontakten, for nu kan den styres trådløst med en ny stikkontakt med fjernbetjening.

Hvor finder man disse stikkontakter

Det kan være svært lige at overskue hvor man skal lede efter disse super smarte stikkontakter. Men det er der også råd for. De kan nemlig findes inde på trådløs stikkontakt, hardware-store.dk, hvor der er et stort udvalg af al verdens lækre hardware sager. Udover der smarte stikkontakter kan man også finde hardcases til iPad’en eller tabletten. Yderligere er der også stativer til tablets og iPad’s, hvis det er fordi at man er musiker og lige står og mangler en holder til det smarte digitale nodehæfte som man godt kan kalde en tablet.

Også til gamere


Inde på hardware-store.dk kan man også finde udstyr hvis man er glad for at spille computer. De har blandt andet trådløse routerer som kan trække der hurtigere internet der i dag løber rundt i kablerne. Ofte ved folk ikke at deres router måske kun kan trække en 54 Mbit/s forbindelse, men faktisk har de en hurtigere forbindelse i deres stik. Derfor kan det være smart lige at tjekke på på at ens router matcher ens internet forbindelse.