Vis mig din bil…

…Og jeg skal sige dig hvem du er. Hvis det er tilfældet, er jeg verdens lækreste og mest elegante bil – en Audi TT cabriolet i hvid. Den er min livs investering, og det tætteste jeg kommer på at have fået et barn. Jeg elsker din bil af hele mit hjerte, så derfor er det også vigtigt for mig at den altid er i gode hænder også når det kommer til nye autodele eller omlakering der hvor der er kommet ridser i lakken.

Forhandler af Audi reservedele

Det er meget vigtigt for mig, at de autoreservedele der bruges til at gøre min baby i tip top stand er rigtige Audi reservedele, da det er en garanti for ordentlig kvalitet. Autodele er ikke bare autodele.

Det har ikke været nødvendigt at købe særlig mange autoreservedele hjem i de 4 år hvor jeg har haft min bil, men da det alligevel blev nødvendigt valgte jeg selv at købe reservedelene hjem fra refako.dk, da de som nogle af de eneste udbød et stort udvalg af Audi reservedele online.

Jeg har følt mig i utrolig gode hænder hos dem, da jeg fra starten oplevede en utrolig professionalisme og grundighed fra deres side, og de har altid været meget behjælpelige, hvis jeg havde nogen spørgsmål. Leveringstiden var desuden forbilledlig hurtig, og da autoreservedele ofte er noget man står og mangler forholdsvis akut, er det rart at leveringen er så hurtigt som jeg har oplevet.

Jeg vil uden tvivl anbefale Refako til alle andre der gerne vil have en forhandler af autoreservedele til gode priser og med professionel og hurtig servicering.